AlsLUG
Aktiviteter Medlemskab Om AlsLUG Projekter FAQ Login

Julehygge lørdag 13. december 2025

Vi genter successen med en omgang jylehygge.

I år lægger vi det efter decembers installfest, og afholder den hos Sten i Adsbøl.

Vi starter klokken 18:00 med fællesspisning, hvor der er mulighed for at bestille smørrebrød og sandwich fra Rønhave Slagteren.

Prisen er an anelse højere når du bestiller via AlsLUG, for at dække vore omkostninger med håndtering af betaling og afhentning.

Maden skal betales på forhånd via den tilsendte betalingslink
Efter tilmeldingen sendes en betalings-link der skal bruges til betaling.
Maden kan også betales med kort i AlsLUGs lokale.

Der er selvfølgelig også mulighed for selv at medbringe mad, men der skal stadigvæk laves en tilmelding, så vi er sikret at der er plads til alle.

Drikkevarer medbringer du selv, hvis du skal have andet end det vores køleskab indeholder.

Tilmeldingsfrist:

Billeter skal købes her på siden senest 2025-12-10 23:59 (43 dage endnu)..

Hvis du ønsker at bestille mad, skal billetter købes seneste 2025-12-01 23:59 (34 dage endnu).

Det med småt: (Betingelser for deltagelse)

  • Efter tilmeldingen modtager du en mail hvor du SKAL reagere på.
    • Hvis du skal betale for deltagelse, er betalingen af regningen din bekræftelse.
    • Hvis din deltagelse er gratis, skal du bekræfte din email.
  • Hvis der skal betales for dine deltagelse, modtager du en betalings-link, hvor du skal betale for deltagelsen.
    • Billetter SKAL betales via den tilsendte link.
    • Billetter kan ikke købes kontant
  • Billetter udstedes i den rækkefølge de bliver betalt.
  • Dit navn bliver offentligtgjort her på siden når din billet er tildelt.
  • Billetter registreres på navn og mobil-nummer. Sørg for at have mobilen med til arrangementet.
    • Du modtager ikke en fysisk billet.
    • Billetter kan ikke overdrages til andre.
  • Der skal være mindst 3 deltagere tilmeldt, for at arrangementet gennemføres.
    • Ved evt aflysning kontaktes du via dit mobil-nummer.
  • Billetter(ne) kan som udgangspunkt ikke refunderes efter deadline
    • Heller ikke ved sygdom etc.
    • Hvis du ikke kan deltage, skal du kontakte bestyrelsen, for at se om der er nogen på venteliste.
    • Hvis du har nogen til at overtage din(e) billet(ter), skal du kontankte bestyrelsen.
      Hvis der allerede er folk på venteliste, har de 1. prioritet.
    • Hvis en anden overtager din(e) billet(ter) til normal pris, refunderes din betaling.

Tilmelding:

Antal deltagere:
Navn:
E-mail:
Mobil-nummer:

Mad-bestilling:

Dyrlægens natmad
 Normal 53.00
 Glutenfri 59.00
Fiskefilet med hjemmerørt remoulade og citron
  57.00
Franskbrød med laks
 Normal 72.00
 Glutenfri 77.00
Franskbrød med ost
 Normal 53.00
 Glutenfri 57.00
Franskbrød med rejer
 Normal 72.00
 Glutenfri 77.00
Kamsteg med rødkål
 Normal 53.00
 Glutenfri 59.00
Leverpostej med stegte champignon og bacon
 Normal 53.00
 Glutenfri 59.00
Roastbeef med hjemmerørt remoulade, ristede løg og peberrod
 Normal 53.00
 Glutenfri 59.00
Rullepølse med sky og løg
 Normal 53.00
 Glutenfri 59.00
Sandwich
 Skinke og ost 74.00
 Roastbeef 74.00
 Æggesalat 74.00
 Frikadelle 74.00
 Flæskesteg 74.00
 Kylling 74.00
Stjernekaster på brød med fisk, rejer, dressing og kaviar
  97.00
Tapas ( ekskl. brød og smør - mindst 4 bestillinger )
 per person 160.00
Tapasplatte til 2 personer ( excl brød og smør )
  259.00
Tatar
 Normal 72.00
 Glutenfri 77.00
Æg og rejer med mayonaise
 Normal 57.00
 Glutenfri 64.00

Accepter betingelserne:

Med tilmelding og betaling accepterer jeg
  • ovenstående betingelser
  • at der sættes cookies på alslug.dk
  • at der deles data med hhv Stripe.com eller Zettle.com, som håndterer tilmeldinger og betalinger for os.

Deltagere:

1Henning
2TestMindst 2 deltager mere
3(Ledig plads)
4(Ledig plads)
5(Ledig plads)
6(Ledig plads)
7(Ledig plads)
8(Ledig plads)
9(Ledig plads)
10(Ledig plads)
11(Ledig plads)
12(Ledig plads)
13(Ledig plads)
14(Ledig plads)
15(Ledig plads)
16(Ledig plads)
17(Ledig plads)
18(Ledig plads)
19(Ledig plads)
20(Ledig plads)
 

Data updated:

Stripe: 2025-10-28 06:11:58
Zettle: 2025-10-27 20:53:20