AlsLUG.dk

Alssund Linux Brugergruppe

Kalender
Arrangementer
Generelt
LugCamp.de 2019
Medlemskab
Link til dine data
Økonomi / Donationer
Ønsker til nyt grej
Postlister
Projketer
Om AlsLUG
Kontakt
Cookies
Persondata
FAQ - Ofte stillede spørgsmål
Netboot fix
Diverse små spil
Bakkensbro infoskærme
Login Login

Generelt

Der er gratis adgang til vore arrangementer.

Vi har mulighed for at installere fra vores server, via usb-sticks og CD/DVD. Så vi vil næsten altid kunne få forbindelse til din PC.

Vi har mulighed for at lægge de nødvendige data over på en medbragt usb-stick, så du selv kan installere Linux på andre computere når du kommer. Ligeledes har vi som regel også mulighed for at brænde installations-CD/DVD'er for et symbolsk beløb (til dækning mediet).

Kopiering af Linux systemer også kaldet distroer er lovligt som følge af filosofien i fri software, og man kan se forskellige Linux-udgaver i funktion inden man bestemmer sig.

Linux er et åbent og frit operativ system, og et alternativ til Windows

Et Linux system indeholder ofte både office-pakke, programmer til billed- og lydbehandling, internet og email-programmer.

Med en linux-PC kan du alle de ting der kan forventes af en moderne computer, såsom skrive tekster, lave regnskab, redigere billeder, surfe på nettet, se film og meget mere.

Der findes også spil til Linux såsom 7-kabale, Hjerter-fri, Wolfenstein, Quake- samt Doom- serierne.

Det er meget titi muligt at køre både Linux og Windows på samme PC. Kom og se og lær hvordan.

Linux er i kraft af sin åbenhed meget fleksibelt. Linux kører på alt fra helt små computere indlejret i apperater, til store super computere hos NASA og andre. Eksempelvis kører de fleste routere, smart-tv og smartphones. Medmindre du bruger et Apple-produkter.

Derfor findes der også en udgave der kan køre på din gamle PC, og stadig nyde fordelen af nye programmer