AlsLUG
Aktiviteter Medlemskab Om AlsLUG Projekter FAQ Login

Om AlsLUG

Formål

AlsLUG står for "Alssund Linux User Group" og er en forening der arbejder for at udbrede kendskabet til styresystemet Linux og Open Source generelt.

Foreningens formål er at arrangere møder, finde foredragsholdere, og på anden måde udbrede kendskabet til Open Source programmer.

AlsLUG er for alle Linux brugere - både begyndere og mere erfarne.

Som medlem bliver du en del af et netværk, hvor du kan udveksle erfaringer og søge hjælp. Medlemsskab er gratis og giver dig mulighed for at deltage i snakken på postlisterne og adgang til AlsLUG´s arrangementer, herunder install-fester. Installparties er det internationale betegnelse for arrangementer hvor man kan få hjælp og vejledning til at installere linux på sin computer.

Alle arrangementer udføres af medlemmerne på frivillig ulønnet basis, og de få omkostninger foreningen har, er dækket af sponsorater. Dermed er medlemsskab og deltagelse i arrangementer altid gratis.

For at følge med i hvad der sker i AlsLUG er et vigtigt at du er tilmeldt postlisterne. Udover til vore arrangementer, er det gennem postlisterne vi hjælper hinanden, laver aftaler osv.

Du er medlem når du er tilmeldt postlisten "Announce". Når du er tilmeldt en af vores andre postlister, bliver du automatisk også tilmeldt "Annonce"

Historie

AlsLUG blev uformelt startet omkring 1999, og blev en officiel forening 3. maj 2000. (domænet alslug.dk er oprettet i 14/5 1999)

Aktiviteterne i foreningen er gået op og ned i gennem de mange år den har eksisteret, mest markant er nok at aktiviteterne har flyttet fokus fra at være meget teknisk orienterede mest for nørder, til at være mere alment orienterede mest for almindelige brugere der gerne vil prøve det der Linux noget.

Selvom aktiviteterne har skiftet en smule fokus er foreningen i skrivende stund mindst lige så aktiv som da den blev stiftet.

Læs også den lange histore om foreningens historie.