AlsLUG.dk

Alssund Linux Brugergruppe

Kalender
Medlemskab / Bliv medlem
Projketer
Om AlsLUG
Kontakt
Medie-omtale
Oversigtskort
Historie
Vedtægter
Cookies
Persondata
FAQ - Ofte stillede spørgsmål
Bakkensbro infoskærme
Cookies og privatliv

Historie

AlsLUG blev startet af Steen Suder og Allan Jensen omkring 1999.

Til at starte med var det en mere uformel samling af Linux interesserede, dog ikke mere uformel end at Steen og Allan fik sat en server på nettet med en postliste, og en webside. På denne webside skrev Steen

Jeg synes at vi mangler en Linux User Group her i Sønderjylland. Derfor har jeg taget initiativ til at danne ALSLUG, Alssund Linux User Group.

Det var min tanke at vi engang i starten af det nye år, skal starte møder en gang om måneden.
Møder med hjælp til nybegyndere, små foredrag, erfaringsudveksling og hvad I ellers har lyst til.

Det du skal gøre nu, er at melde dig til mailinglisten alslug-announce og evt. alslug-teknik, så vi kan få noget snak i gang.

Denne side er lavet for at have en repræsentation på Webbet, og er derfor ikke videre pæn. Hvis folk vil, kan der ske alt her...

Venlig hilsen,
Steen Suder

Der kom et par foredrag og en række hyggemøder op at stå.

Der kom hurtigt flere medlemmer, og på et tidspunkt i starten af 2000, var der nogle stykker, bl.a. Flemming Sørensen (fleso), Jesper G. Poulsen og Martin Hansen (mah), der mente at det frivillige arbejde skulle i mere strukturerede rammer. De fornemmede at der sad en del der gerne ville gøre noget for AlsLUG, men at alle sad og ventede på at de andre tog initiativet, bl.a. fordi der ikke var nogen officiel formand, bestyrelse og den slags. Så selvom man ville tage initiativ, vidste man ikke hvor man skulle gå hen med det.

Så dette opslag kom på hjemmesiden.

Vi er nogle stykker, der mener at ALSLUG har behov for at have en bestyrelse, der har det overordnede ansvar for den daglige drift af ALSLUG.

Vi vil derfor afholde stiftende generalforsamling i ALSLUG den 3. maj kl. 19.00
Reserver aftenen allerede nu og tænk over om du vil være med i bestyrelsen. Og derved være med til at præge ALSLUG i fremtiden.

/Fleso


AlsLUG blev en officiel forening 3. maj 2000.

Aktiviteterne i foreningen er gået op og ned i gennem de mange år den har eksisteret, mest markant er nok at aktiviteterne har flyttet fokus fra at være meget teknisk orienterede mest for nørder, til at være mere alment orienterede mest for almindelige brugere der gerne vil prøve det der Linux noget.

Selvom aktiviteterne har skiftet en smule fokus er foreningen i skrivende stund mindst lige så aktiv som da den blev stiftet